Weer terug in actie na de val van 3 weken geleden!

Aanstaande zaterdag vindt ronde 3 van de World Cup plaats. Na het missen van de race in Frankrijk, een gevolg van mijn hersenschudding waar ik herstellende van was, sta ik over 2 dagen weer aan de start! 

Grote glimlach want ik mag weer racen!

Allereerst wil ik beginnen met een advies voor een ieder van jullie. Mij is in de afgelopen weken veelvuldig verteld dat een hersenschudding niet ‘niets’ is en je daar zorgvuldig mee om moet gaan. Alsjeblieft, mocht dit jou ooit overkomen. Pak dan ook echt die rust! 
Ik heb dan ook de eerste twee weken na de val bijna niets gedaan en vooral veel rust gehouden. Het gevolg van mijn geduld (hoe moeilijk soms ook, want uiteindelijk wil je het liefst iedere dag hard trainen) is nu wel dat ik na 3 weken herstel alweer aan de start van een wedstrijd kan staan!

Aanstaande zaterdag, ronde 3 van de World Cup. Voor een derde maal op rij is Volterra de stad die Italië in de World Cup vertegenwoordigd. Een zwaar parkoers, vooral fysiek een flinke uitdaging ivm de stijle niet lopende klinkerklim van zo’n 12% en 30sec lang die 2 maal per heat overwonnen moet worden. 

Ik ga er weer vol voor. Ben blij dat ik weer kan starten en zal de wedstrijden slim moeten spelen. Zo energiezuinig rijden als mogelijk is en overtuigend aanvallen als de kansen zich voor doen!