INTRODUCTIE

 

Eliminator:

pastedGraphic.png 2x World Cup Overall winner (2018/2021)
pastedGraphic.png Silver World Championships (2021)
pastedGraphic_1.png 2x European Champion (2015/2021)
pastedGraphic_2.png Multiple Dutch Champion (4 times)

E-MTB:
pastedGraphic.png World Cup winner Girona 2021
pastedGraphic.png 4th World Cup overall 2021
pastedGraphic.png 7th World Championships 2020
pastedGraphic_2.png 1x Dutch Champion (2019)

 

Socials:

Instagram: 6.500 volgers
Youtube: 5.950 abonnees
Facebook: 2.400 volgers
Strava: 1700 volgers
Website: 75 viewers per week

INTRODUCTIE:

Ik ben Jeroen van Eck, professioneel mountainbiker en oprichter van VANECK Racing. Ik richt mij op de E-MTB en Cross Country Eliminator disciplines. Twee disciplines vol met actie, (online) zichtbaarheid en een enorm groei potentieel.

In de snelle en explosieve eliminator behoor ik tot de wereldtop met twee World Cup Overall titels en diverse kampioenstruien. Ik zag als een van de eerste het potentieel in de opkomende E-MTB wedstrijden en ben daar nu een vaste waarde met o.a. het winnen van een World Cup E-MTB.

In de komende jaren zal ik mij meer gaan focussen op de diverse disciplines binnen de E-MTB wereld. Hier ligt de toekomst! Niet alleen qua verkoop maar ook qua wedstrijdsport is er nog veel te halen.

MIJN AANPAK:

“ De beste willen zijn door professioneel te werk te gaan. Dit procesmatig doen met oog voor detail en kwaliteit.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om progressie te maken. Hierin komt mijn creativiteit en out of the box denken van pas om op sportief vlak boven de concurrentie uit te stijgen en op zakelijk vlak onderscheidend te zijn. 

MIJN VISIE:

De komende jaren zal de fietsindustrie zich focussen op deE-MTB markt en daardoor gaat de E-MTB discipline een steeds grotere rol spelen binnen de sport.

" Rijden op een E-MTB is technisch en fysiek uitdagend. Je kan trails rijden die je voorheen niet kon rijden en op plekken komen waar je voorheen niet kon komen. Die boodschap deel ik middels mijn social media kanalen met mijn volgers."