Privé clinic

Een exclusieve mountainbike clinic met aandacht voor de rijder en zijn wensen

Wil jij jouw technische skills echt een BOOST geven en daar de rest van je fiets carrière plezier van hebben? Dan is de privé clinic iets voor jou!

Ik maak een op maat gemaakte clinic die aansluit bij jouw niveau, wensen en behoeftes. In de clinic geef ik jou de tools die jij nodig hebt om jezelf (op technisch vlak) te blijven verbeteren!

Ik werk als atleet op een procesmatige manier, ben perfectionist en zoek altijd naar manieren en ideeën om progressie te maken. Die drive, oog voor detail en de jarenlange ervaring die ik in de MTB topsport heb opgedaan zie je terug in mijn clinics.

Er is niets mooier dan de drive en motivatie van anderen voelen die beter willen worden. Dat jij het initiatief neemt om je te verdiepen in deze clinic en op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren is dan ook de beste basis voor een effectieve clinic.

 

 1. Om jouw progressie zo groot mogelijk te maken beginnen we met een intake om te bespreken waar jij als rijder jezelf in wilt verbeteren en wat je lastig vindt.
 2. Het is een op de persoon gerichte clinic met oefeningen en locaties die passend zijn bij de vraagstukken.
 3. De clinic zal altijd vanuit de omgeving Nijmegen starten (dit gebied ken ik goed en zo kan ik de juiste locaties koppelen aan de oefeningen die we gaan doen).
 4. De tijdsduur betreft 2,5 uur. Dit is inclusief pauze met een consumptie+snack om de batterij weer bij te laden.
 5. Tijdens de clinic zal ik video opnames maken van de oefeningen die we uitvoeren. Dit zodat jij jezelf terug kan zien op beeld materiaal om daarmee de bewustwording te creëren van jouw 'aangepaste' gedrag/houding. Tevens is het mooi naslagwerk om nog eens op terug te kijken als je in de toekomst even niet meer precies weet wat de aandachtspunten waren.

 

De privé clinic is af te nemen vanaf één persoon tot een max van 4 personen in een groep. Hierbij maak je als groep de boeking waardoor je nooit met onbekende wordt ingedeeld.

De prijs (incl. BTW) per persoon op basis van de grootte van de groep is:

 • 1 persoon: €300,- p.p.
 • 2 personen: € 250,- p.p.
 • 3 personen: € 200,- p.p
 • 4 personen: € 175,- p.p
 • bedrijfsclinic: Vanaf €1500,- ex BTW.

Het inplannen van de clinic is mogelijk op doordeweekse dagen  en mits mijn wedstrijdkalender dat toelaat in het weekend.

Alvast zelf aan de slag gaan met een aantal oefeningen of een voorproefje krijgen van mijn manier van werken. Bekijk dan eens de (veel bekeken) #BikeTutorial video's die ik op mijn YouTube kanaal heb staan!

Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je andere vragen? Neem dan middels onderstaand formulier contact met mij op!

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Onderwerp:

  Bericht:

   

  Onderwerp