HET IS KOERS!

Aanstaand weekend gaat het wedstrijdseizoen dan eigenlijk weer van start. Op de mijnterril in Beringen (BEL), een ophoping van steenafval als bijproduct van de ondergrondse mijnbouw, wordt een cross county wedstrijd georganiseerd.

Een 1,5u durende wedstrijd waar maar liefst 91 atleten tegelijkertijd van start zullen gaan. Deze wedstrijd wordt normaal enkel door de Benelux top verreden maar door de lange lock-down zie je nu atleten van heinde en verre richting België trekken om weer wedstrijdritme op te doen.

Ik kijk erg uit naar weer een wedstrijd. De start van het eliminator seizoen laat dan nog even op zich wachten (eerste race 20 sept World Cup Waregem- BEL), maar de cross country in Beringen is wat mij betreft een heerlijke start van weer een wedstrijd kalender! 

De bunny hop!  

Tot slot, In hoeverre heb jij de oefeningen van mijn #BikeTutorials die ik op Youtube heb staan al onder de knie? Heb je zin in een nieuwe uitdaging, dan komt dat goed uit want ik heb recent weer een nieuwe video geplaatst met dit keer aandacht voor de bunny hop. Veel succes!