DE AANLOOP RICHTING WORLD CUP #2 IN ITALIË

* Foto: Het parkoers (2017), midden in het centrum. (Foto van City Mountainbike)

Net als de voorbereiding voor Amerika is ook de voorbereiding voor Italië weer top in orde. Afgelopen dinsdag startte de reis met de teambus richting Italië. Na een overnachting in Zuid-Duitsland kwamen pa en ik in de namiddag van woensdag aan in Toscane.

Na zo’n lange vind ik het heerlijk om per fiets de omgeving te verkennen. Dat deed ik donderdag met een ritje op de mtb door een fantastische omgeving. Ook bekeken we het parkoers al even kort. Met het route kaartje op de telefoon struinde we door de smalle straatjes van Volterra.

* Foto: Mijn uitzicht op de fiets vandaag

In de voorbereiding thuis paste ik mijn trainingen aan aan het parkoers, het gaat hier stijl omhoog. Een klim van zo’n 300 meter met een stijgingspercentage van >15%. Het geeft vertrouwen dat ik al ervaring heb met dit type klim/parkoers. Het kaf zal hier namelijk zeker van het koren worden gescheiden. Met andere woorden: de sterkste (maar zeker ook slimste!) zal hier winnen.

Ik kijk ontzettend uit naar de wedstrijd zaterdag. Zonder illusies of droom scenario’s leef ik richting de race. Ik ben vooral heel nieuwsgierig hoe ik zal presteren op dit parkoers, met andere concurrenten en de skills/kracht die ik heb!


Ook deze week weer te volgen via Facebook en Live timing!

 

* Foto: Interview in Columbus (USA) door de UCI

Dit maal Wilton achter de camera. We gaan er weer het beste van maken!
Zaterdag live verslag via  MIJN FACEBOOK!
Daarnaast ook te volgen via deLIVE TIMING van de organisatie!