Quarantaine Workout special #1 KANTOOR

De komende 4 weken help ik jou de quarantaine periode door!

Juist nu heb jij dat extra zetje nodig!

Het begin van je quarantaine periode zag er waarschijnlijk als volgt uit, je begon fanatiek aan je goede voornemens om iedere dag of iedere week wat extra lichaamsbeweging te pakken nu het hele land stil ligt door het Corona virus.

Dat ging de eerste week nog goed, de tweede week werd al wat lastiger en nu zakt de moed je hoogstwaarschijnlijk in de schoenen. 

En juist nu is het belangrijk om in tijden van onzekerheid en onrust die lichaamsbeweging te pakken. En wel om twee redenen. 

Reden 1: Er zijn oneindig veel onderzoeken die uitwijzen dat fysiek bezig zijn gezond is.

Reden 2: Even een moment om je terug te trekken, de buitenwereld aan je voorbij te laten gaan en bij jezelf uit komen.

Je hoeft dit niet allen te doen! Ik ga er mijn steentje aan bijdragen.

In de komende vier weken zal ik iedere maandag een workout video met jullie delen die je op een voor jou geschikt moment kan uitvoeren. Excuses wil ik niet horen want ik heb de oefeningen zo gemaakt dat ze niet super moeilijk zijn (we zijn nu eenmaal niet allemaal Epke Zonderland) maar ze je wel uitdagen om aan de slag te gaan. 

Je kan ze doen waar jij wil! Dat kan op het werk zijn, in de kantine, maar ook als je thuis aan het werk bent of op de kids past. Het maakt dus niet uit waar je bent of wat je aan hebt. Dat mag in sportkleding maar als jij je prettiger voelt in je badjas, pyjama, werkkleding of chill outfit. Allemaal prima, zolang je maar van die stoel of bank af komt en aan de slag gaat!

Om jullie te motiveren de hele video te doorlopen heb ik tussen de oefeningen ook nog handige en leuke tips toegevoegd om je (werk)dag leuker, uitdagender en gezonder te maken!

Aan de slag dus!!

De oefeningen zijn in samenwerking met MIO personal training gemaakt.

Voor vragen of verdieping kan je contact opnemen met mij of Mike van MIO personal training.

www.vaneckracing.nl & www.mio.training