De opstart van VANECK Racing

 

 

Achter de schermen is de afgelopen twee maanden hard gewerkt om te komen waar ik nu sta. Met ingang van 2018 heb ik mijn eigen team en daar ben ik trots op!

Wat drijft mij?
De komende drie jaar heb ik uitgetrokken om de mountainbike sport op professioneel niveau te beoefenen. De wil om alles uit mijn carrière te halen ligt ten grondslag aan deze keuze.

Welke wedstrijden rij ik?
Bij mijn ambitie hoort ook een gedegen wedstrijdkalender. Dat betekent dat je competities op moet zoeken die je uitdagen, die je beter maken en die internationaal meetellen. Daarom staat deelname aan alle World Cup wedstrijden dit jaar centraal.

Wie helpt mij hierbij?
Ik heb de beschikking over een fantastisch begeleidingsteam. Met Guido Vroemen als Sportarts, Jos Schlangen als Systeem coach en Fysiokracht als medische partner sta ik fit, scherp en uitgerust aan de start.

Wie zijn de partners?
Daar zullen jullie nog even op moeten wachten. In de komende weken worden namelijk alle partners in the spotlight gezet. Nu al nieuwsgierig welke bedrijven zich verbonden hebben aan VANECK Racing?  Kijk dan snel op de sponsorpagina!

Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

1 reactie op “De opstart van VANECK RacingAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Goed voor de regio Berg en Dal, perfecte omgeving met bergen en dalen om te trainen en je in de kijker te rijden. Succes Jeroen en uiteraard je begeleidingsteam met je nieuwe uitdaging?