Het Team

Historie
In 2018 heeft Jeroen besloten om zijn Hbo-opleiding technische bedrijfskunde te combineren met zijn passie mountainbiken om zo een aantal jaren professioneel deel te kunnen nemen aan wedstrijden op wereldniveau.  Daarvoor heeft hij een business plan geschreven en de stoute schoenen aangetrokken en is zijn eigen team gestart.

Missie
De missie is het in balans houden van aan de ene kant het topsport leven  en aan de andere kant het runnen van een professioneel team met bijbehorende commerciële activiteiten. Dit met als doel een platform te creëren waarbij de atleet het beste uit zichzelf kan halen en de sponsor zich optimaal kan presenteren.

Visie
De visie is het op de kaart zetten van de mountainbike Eliminator sport met Jeroen van Eck als een van de favorieten.

Management en staf
Het team heeft de beschikking over ervaren specialisten op het gebied van financiën,  eventmanagement en logistiek. Tevens wordt het team ondersteund door een voedingsdeskundige, fysiek trainer, systeemcoach en fysiotherapeuten.

Atleet

Jeroen is 27 jaar,  meervoudig Nederlands Kampioen, winnaar van de Europese titel, meerdere World Cup overwinningen en de World Cup Overall winnaar in 2018. Zijn ambitie in 2020? Wereld Kampioen worden!

Naast zijn full time baan als mountainbiker staat hij graag achter de Green Egg te kokkerellen en besteed hij zijn tijd met vrienden en familie het liefst rondom de eettafel.