Het Team

Historie
In 2018 heeft Jeroen besloten om zijn Hbo-opleiding technische bedrijfskunde te combineren met zijn passie mountainbiken om zo een aantal jaren professioneel deel te kunnen nemen aan wedstrijden op wereldniveau.  Daarvoor heeft hij een business plan geschreven en de stoute schoenen aangetrokken en is zijn eigen team gestart.

Missie
De missie is het samenstellen van een professioneel team om daarmee een platform te creëren waarbij de atleet het beste uit zichzelf kan halen en de sponsor zich optimaal kan presenteren.

Visie
De visie is het opbouwen van een basis waaruit een zelfstandig draaiend professioneel team met renners van wereldniveau kan voortkomen.

Management en staf
Het team heeft de beschikking over ervaren specialisten op het gebied van financiën,  eventmanagement en logistiek. Tevens wordt het team ondersteund door een voedingsdeskundige, fysiek trainer, systeemcoach en fysiotherapeuten.

Atleet
Er is bewust gekozen om de eerste jaren het team rondom Jeroen van Eck heen te bouwen. Met de kennis en ervaringen die daaruit voortkomen kunnen in de toekomst andere renners worden opgeleid tot het allerhoogste niveau.

Jeroen is 26 jaar,  meervoudig Nederlands Kampioen, winnaar van de Europese titel, meerdere World Cup overwinningen en de World Cup Overall winnaar in 2018. Zijn ambitie in 2019? Drie titels in één jaar. NK-EK-WK! Naast zijn full time baan als mountainbiker staat hij graag achter de Green Egg te kokkerellen en besteed hij zijn tijd met vrienden en familie het liefst rondom de eettafel.